4 skad han vill ju ej “antrada en frandskap tillsamman henne” hon befinner sig ju allaredan mer

Mig undrar forsavitt du ts inte misstolkar henne

Hon vill alltid krama mig, borjar le/rodna nar hon ser undertecknad samt sager att jag hade passat fullkomlig tillsammans ett gemensam tjejkompis. Jag kan tillverka henne sasom vann skada bestamt inte mer pro mi har inga emotione sta henne samt kanner icke heller nagon dragnin. Vad skal mi bega darfor att ej bidraga henne falska forhoppningar alternativ sara henne. Sjalv anse att hon befinner si pro villig, hon ar sa villi att det blir arbetsamt och sen dissar hon sig jag hela tiden vilket jag icke heller garnity pa.

“Jag anser det ar oattraktivt tillsammans flickor sasom dissar sig sjalva!” exempelvis. Bra fason att erhalla henne att grubbla till inte me att finnas gemen emot henne.

Stav ovrigt, befinner si du synnerligen oomtvistlig gallande att hon befinner si odla huga bruten de heller no? Befinner si det endas de hon befinner si dylik emot eller nog hon befinner si jambordig timid sam forsoker betrakta blid ut kontra allihopa flertal mannisko ann enkom dej?

Det eventuellt befinner sig suvera att du anser att du marker att hon verkar uppskatta de. Skad att ni vill enkom vara kompis tillsammans henne. Det darborta tillsammans dissa sig sol befinner si enkom i enlighet med undertecknad onodigt att gripa upp.

Jaha Aleya 2 du anser namligen det ar oforandrad enastaende att vasnas tjejen ga vidar misskrediter sig jag och dramt ne kungen sitt eget sjalvfortroende? Att forklara henne forsavitt att hon konstruera op sig sol ar mer attraktivt ann att bulta ne villi sig sjalv befinner sig ingen duktig forslag?

Ingen kan val vacka nago bjallra hos henne darbort mer effektivt an e sasom hon rentav digga samt lyssnar villi? eventuellt hon kan ringa anlanda gallande att anlagga opp sig allena befinner sig battre medans hon fortfarande befinner si hormonmonster an att hon fortsatter aga ned kungen sig jag tills hon endas vill dod sig at slutli? Halloj?

3 acceptera sjalv anse inte att det befinner sig ett live upplyftande not att antrada mojlig frandska kungen. Det lar fororatta mer ann att assistera. Eventuellt forsenad nar man befinner si battre vanner skad som sagt ick framfora live. Skulle ni vilja bliv van tillsammans en saso oppnade odla?

“pa” ann underbe han onskar. Han vill ju undga hennes uppmarksamhet.

Sag saso det ar!

Han kan beratta sasom det befinner sig gallande en metod saso biter effektivt villi henne skad villig ett br takti ehuru orden inom stunden absolut gor ont. Det skulle atnjuta henne att klura mo villig ett konstruktivt fason!

6 fast ts uppge mig kan aga henne saso vann. Sam det varenda eftersom jag sa sasom mig sa. Forsavitt han enar vill innehav henne sasom van. Eljes kan han kugga pa vacker flicka tatto kubansk med ditt vink.

5 omedelbart namnde mig blott lite, nar hennes polare sa att nagon fran mina vanner hade “passat” med mig borjade hon endast fanga upp att hon och mi hade passat tillsamman. Hon kramar inte heller nagon annan frank samt hon age forsokt “salufora” mej ett par ganger skad hon age ej gjort det villig en takti sasom fart undertecknad att vilja. Tillsammans att mig kan ha henne som kompis menar mi att mi icke behover lagg av tilltala henne skad vi kommer aldrig heller lite ett likadan enastaende band sasom sjalv age tillsamman mina andra vanne

5 mi antaga samt att hon inte sann tors greppa steget med oss inte med projeserar hennes emotioner gallande mej samt nagon annan bona

Mig hade varit hederligt sam sagt att du ager fatt kanslan bruten att hon gilla de, skada att n icke kanner synonym forut henne. Sjalv har gjort det mot nagon frank sam ehuru han blev stot sa varenda han nojd ovanfor att sjalv varenda hederlig sam att det icke gick langre ann va det gjorde. Jag anser att det befinner sig snallast til henne!

Mig solo nar jag varenda yngre och varje huga bruten en pag hade ett potential att “matcha” den personen mig varje foralska ino for att se hans gensvar. Om han sa “nej skada saledes hon ar troligen ej grima typ…” vartha det nago viss befrielse att, godtagbart mi inneha ett mojlighe liksom. Det ar antagligen baksida av underben denna tjej gor, hon soker konfirmation a de. Hon vill tillracklig hava besked, men hon astadkomme det enkom pa mankemang takti.

Odl sjalv hade fragat rakt ut, med flegmatisk nyan forsavitt hon ar hugad it dej sta n age markt att hon har en upptradand saso liknar foralskelse. Forsavitt hon fornekar skad aven fortsattningsvis haller pa tillat n be om nagot gallande allvar alternativt forsavit hon endast vanligtvis befinner sig nago pafluge individ. Skad forsavit hon sager att det befinner sig odla, att hon befinner sig intresserad bruten dej, sa far ni anfora i elegans med “Forlat, skad ni befinner si nej icke grimas typ andock jag vill koloss garna innehava de som va!” Risken befinner si fast a att hon blir grymt sarad sam backar undan sam inte vill bli blott kamrat, det kan bliv lite akward anda namligen.

Varje HEDERSAM andock BLID till henne nar n val berattar, det suger alltsa nar karl tillats lyssna pa att saken dar herre befinner sig hugad utav icke kanner nagot i synnerhet forut en personligen.